Buitenkoken op bijzondere locaties

Atelier de Beleving staat voor stoer buitenkoken

 

Sinds eind 2023 werkt Wildplukkers samen met Atelier de Beleving voor het buitenkoken. Wil je koken of dineren op een boerderij of een andere bijzondere buitenlocatie? Zoek je een bijzondere buitencatering voor een bruiloft, familie- of bedrijfsuitje? Of wil je zelf leren koken met jouw team, zakenrelaties, vrienden of familie in onze workshops of heb je liever een uitgebreide en verzorgde buitenkook catering? Wij verzorgen dat in alle seizoenen, tot in de winter toe. Atelier de Beleving is smaakmaker in culinaire verwennerij en buitengewoon lekker eten door heel Nederland.

We richten ons op buitenkoken (outdoor). Je gaat trouwen, je gaat met je team "de hei op" of je hebt een feest? Met hulp van open vuur, hete kolen, ketels, driepoten, rookoven, hooikist en tajine verzorgen we een verrassende buitenkook catering, diner of workshop. Dat kan op jouw eigen locatie, maar we helpen je graag op weg als je nog een locatie zoekt. Wij beschikken over een netwerk van bijzondere locaties waar je als particulier niet snel zult komen.

 

Buitenkook team Atelier de Beleving tarieven : 
- vanaf 23 euro pp voor een lunch
- vanaf 33 euro pp voor een diner
- 50 euro pp voor een buitenkook workshop 

Tijdens de buitenkook-workshop kan je starten met een wildpluk wandeling of als er een moestuin is op de buitenlocatie kan er samen groente geoogst worden. 

Koken met het seizoen
Verse groenten van het seizoen aangevuld met soms wildpluk bloemen en planten
Lekker en eenvoudig
Heerlijke gerechten zitten ertussen en we kunnen ook gerechten uitproberen tijdens de workshop!
Op vuur koken
Geeft sfeer aan het evenement en extra smaak aan het eten
Kook of help mee!
Tijdens de buitenkook workshops kan ga je samen heerlijke gerechten maken met een tajine of Dutch Oven.

De natuur als basis

In de natuur vinden we wat we nodig hebben om te koken. Kruiden, hout en groenten. Bij het bereiden van onze gerechten zie je de interesse voor de natuur terug, tot de presentatie op je bord

Wilde Rucola

Wilde rucola is zo herkenbaar aan het blad dat al een bekende is. De nederlandse naam is 'Grote zandkool'. Een hele pitte smaakmaker voor gerechten door de mosterdglycosiden.

Veelgestelde Vragen

Komt Atelier de Beleving door heel Nederland?

De thuisbasis van Atelier de Beleving is Arnhem en Gorinchem. Vooral voor kleinere groepen van 10 - 20 mensen is een uur rijden geen probleem. Als het wat verder weg is zou een grotere groep wel kunnen. 

Kan je ook wildplukken tijdens ons feest?
We zijn gespecialiseerd in het koken voor speciale gelegenheden als bruiloften of voor een kerstborrel van het bedrijf. Of een familiefeestje. We houden van de diversiteit aan aanvragen en je kunt ons gewoon voorleggen wat je idee is. 
Vraag 3
Vraag 4
Vraag 5
Vraag 6

Email ons voor contact!

Bedankt voor de uitdaging om voor jouw event iets te betekenen